Jan 16, 2013

Κάθε πότε δημοσιεύω στο Fan Page;

Τελευταία με απασχόλησε ιδιαίτερα το θέμα για την ώρα και μέρα που πρέπει κάποιος να δημοσιεύει στο Fan Page του. Πολλά ήταν τα άτομα που μου έστελναν στατιστικές έρευνες και αναλύσεις για τις ημέρες που έχουν μεγαλύτερη απήχηση.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα;

Όσο καιρό ασχολούμαι ένα πράγμα έχω καταλάβει. Τίποτα δεν είναι απόλυτο στο internet marketing. Κανένα fan page δεν είναι ίδιο με άλλο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις, αλλά ούτε και να ακολουθήσεις τα ίδια βήματα με τον άλλον και να έχεις ίδια αποτελέσματα.

Δημοσιεύεται έρευνα και αναφέρει πως τα πρωινά είναι η καλύτερη ώρα. Η επιχείρησή σου όμως έχει στόχο νέους μέχρι 18 χρονών. Τις ώρες που προτείνει η έρευνα, οι δικοί σου πελάτες είναι στο σχολείο. Άρα; Τι κάνουμε; Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τυφλά την έρευνα; Όχι.

Κάθε ένας από εμάς πρέπει να πειραματίζεται. Δοκιμάστε να αλλάξετε τις ώρες που δημοσιεύετε. Κρατήστε τις για μία βδομάδα τουλάχιστον και δείτε τα αποτελέσματα στο facebook insights. Αφού έχετε πειραματιστεί και δοκιμάσει πολλές διαφορετικές ώρες, συγκρίνετε τα αποτελέσματα και δείτε ποια είχαν καλύτερα αποτελέσματα. Κάντε μόνοι σας την έρευνα για την δική σας επιχείρηση και ακολουθείτε πιστά αυτή και όχι των άλλων.

Κανείς δε τα ξέρει όλα, αλλά όλοι ξέρουμε από λίγο.

Αν έχετε βρει πότε είναι καλύτερα για την δική σας επιχείρηση να δημοσιεύετε, αφήστε σχόλιο με τις ώρες και το είδος της επιχείρησης κάτω από το άρθρο.

0 comments :

Post a Comment